Ghost:/Då är det lätt att bli vansinneskåt

– När solen kramar en om nacken och sommarbrisen smeker mot ens hals är det lätt att bli helt vansinneskåt, har jag läst nånstans i en angelägen artikel skriven av en sexolog. Tror det var i Aftonbladet för länge sedan. Det verkar rimligt, det låter som Aftonbladet. Tänker på den artikeln nu när det är sommar och sol och allting.

Artikeln handlade om det otroligt vansinnesuppkåtande med att ha utomhussex. En stor del av hetset uppgavs av expertisen ligga i risken att bli upptäckt av förbipasserande främlingar.

Vet inte om jag håller med. Tänk om man plötsligt känner att nån tar tag om ens nacke och upptäcker att främlingen som man blivit upptäckt av är polis och att det inte är solen som kramar nacken utan en stor och stadig polisnäve.

Då är det lätt hänt att vansinneskåtheten går upp i rök. Och om den inte gör det, vad ska man ta sig till då? Får man ta med sig vansinneskåtheten (och partnern) in i cellen? Eller måste man lämna dem utanför? Det är såna frågor jag vill ha svar på innan jag låter vansinneskåtheten blomma ut för fullt utomhus. Det skulle vara väldigt olyckligt om man fick medföra vansinneskåtheten men inte partnern i cellen.

Personligen blir jag för övrigt inte alls vansinneskåt av att sommarbrisen smeker mot min hals. Det hetsar inte upp mig alls. Jag är en sån som kräver starkare stimulanser för att vansinneskåthet ska infinna sig. Åtminstone ett kallt störtregn. Men allrahelst en hagelskur med hagel stora som snöbollar. That turns me on, som de säger Over There. Problemet är att det är svårt att hitta en partner som uppskattar samma väder vid spännande utomhussex. Dessutom är det ju inte så mycket folk ute i sånt väder. Därmed minskar upptäcktsrisken och med den vansinneskåtheten.
Hur man än vänder sig har man ändan bak. Den sanningen gäller både vid utomhussex och inomhussex.

Men det finns ställen där upptäcktsrisken är otroligt stor och därmed blir vansinneskåtheten praktiskt taget olidlig. Det ena är utanför entrén till den lokala polisstationen. MYCKET spännande och upphetsande.
Testa det. Vansinneskåthet praktiskt taget garanteras.

Det andra är utanför föräldrarnas/svärföräldrarnas bostad. Utomhussex där åstadkommer, förutom vansinneskåthet, att släktingarna får närmare kännedom om våra/era vardagsvanor och stärker därmed familjebanden, vilket får anses vara en lyckad bieffekt.

*

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Coacher, ekonomer, allsköns experter och en del charlataner, Sex och annan samvaro och märktes , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ghost:/Då är det lätt att bli vansinneskåt

 1. Stina Mitt i Livet skriver:

  Haha, jag gillar din ”sexinlägg” 😉

 2. skvitt skriver:

  Du ska genast slå tillbaka om polisen kommer! Anfall är bästa försvar! Säg att du kommer att stämma honom ifall han inte ger sig av. Dels är det ofredande och dels, ska du upplysa om, bryter han mot religions-friheten! Gud har uppmanat oss att gå UT och uppfylla jorden!
  /Skvitt

 3. skvitt skriver:

  Värre är det om det inte är polisen som kommer, utan frugan!
  Då är det bäst att ropa på polis!
  /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s