Ghost:/Ett liv efter missionärsställningen

Aftonbladet tipsar om ställningar, tips utan vilka vi skulle stå rådvilla och hjälplösa i sexlivet och varken kunna njuta eller fortplanta oss, med människoartens utrotning som följd. Ställningar som varmt rekommenderas är Änglastöten, Bermudatriangeln och Tigerkyssen (med Stora Begynnelsebokstäver för att understryka allvaret, får man förmoda).

Det finns ett liv bortom missionärsställningen, förklararAftonbladet uppmuntrande och profetiskt. En frälsning till evigt och ständigt varierat  ställningsliv bara vi slutar synda i missionärsställning, tolkar jag det som.

Född skeptiker som jag är överväger jag ändå noga alternativen. Finner dock att varken Änglastöten, Bermudatriangeln eller Tigerkyssen är ställningar som passar mitt kynne och min gymnastiska förmåga.

Jag håller mig därför till det gamla vanliga och invanda som jag behärskar till fullo: Byggnadsställningen och piskställningen. Om jag vill ha variation tillgriper jag den av Aftonbladet, som det verkar, nedvärderade och lätt föraktade missionärsställningen.

Jag är medveten om att jag därmed riskerar att gå miste om livet efter den sistnämnda ställningen, men det är en risk jag är beredd att ta.

PS 1. En gång i min gröna ungdom utkämpade jag ett veritabelt ställningskrig med en presumtiv partner. Det slutade oavgjort så vi kom aldrig till skott, om man säger så.

PS 2. Med piskställningen åsyftar jag inte några sadomasochistiska perversioner utan en sådan ställning som man piskar mattor på. Det är en tekniskt komplicerad variant men mödan värd njutningsmässigt sett.

*

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Coacher, ekonomer, allsköns experter och en del charlataner och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ghost:/Ett liv efter missionärsställningen

  1. skvitt skriver:

    Ställningen skiter jag i bara allt utförs på en tandemcykel i nedförsbacke!
    /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s