Ghost:/Lilla Miraklet ska få en liten mirakelbror!

Lilla Miraklet ska få en bror i sommar och Äldsten bli pappa till en pojke.

Lilla Miraklet ska få en liten mirakelbror! I dag avslöjades det att den bebis som nu legat i sin mammas mage i drygt fyra månader är en pojke.

Det tycker jag är roligt. Inte för att jag skulle haft något emot om det vore en flicka till, men visst ska det bli skoj med en av varje sort! Jag är fullständigt övertygad om att även han blir ett charmtroll, med så kärleksfulla och varmhjärtade föräldrar (och en farfar som kan vara rätt hygglig han också när han sätter den sidan till).

Jag har varit och hälsat på Äldsten Sambon och Lilla Miraklet och haft några underbara dagar som lättade upp mitt tungsinne och gjorde mig…ja, faktiskt lycklig. Det är en gåva att få umgås nära och innerligt med sina käraste. Mycket lek med Lilla Miraklet blev det som vi videofilmade men tyvärr har jag inte lyckats överföra klippen till datorn, teknikklantig som jag är.

Med viss stolthet kan jag meddela att Lilla Miraklet lärt sig att säga farfar nästan felfritt på bebisspråk. Nåja, för det mesta i alla fall. Då ska ni komma ihåg att hon ännu inte fyllt ett år…

Äldsten är vid gott mod trots sitt allvarliga tillstånd och har inte gett upp hoppet, fast det är förstås oundvikligt att han har en del ångest och sömnproblem och är onataurligt trött. Han har genomgått strålbehandling i hjärnan och väntar nu på en ny sorts cellgift från Japan som tyvärr dröjer tre veckor. Det har även strulat till sig med leveransen av kollodialt silver som min kära vän Hemimamma rekommenderat men nu är det förhoppningsvis på väg.

Vi bär alla på en smula hopp trots att cancern spridit sig i Äldstens kropp. Annars skulle vi nog inte uthärda och våra själar skulle brista.

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Barnbarnsbilder, Min familj och märktes , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Ghost:/Lilla Miraklet ska få en liten mirakelbror!

 1. kao skriver:

  Trodde du hade lagt av. Hittade dej hos Skvitt.
  Människan överlever det mesta, ibland ofattbart att man klarar av sånt som du går igenom. Vilken blandning av både sorg och lycka!

  Önskar dej och de dina allt gott och kommer lägga upp dej på min lista så jag hittar dej igen.
  Nu orkar jag inte läsa mer för ikväll, men jag återkommer.

  Ciao
  Kao

  • ghostopinion skriver:

   Tack för värmande ord och för att du vill läsa mina skriverier, titta på mina bilder och din önskan om allt gott till mig och min familj. Lagt av har jag inte men det har blivit ett långt uppehåll på grund av bristande motivation, splittrade tankar och usel fokusering. Även fortsättningsvis kommer jag förmodligen att visa mig i bloggen endast i staccatoform.

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Vart finns ni? Jag åker över med en dunk på direkten om du meddelar mig adressen!!

  Jag har några liter och jag kan avvara det.

  Snälla, låt mig får hjälpa!!

 3. Anonym skriver:

  Kära Hemimamma! (Vet inte vad du heter egentligen)

  Vet att du lagt ner mycket tid på min situation och jag är dig oändligt tacksam för din kärleksfulla omsorg! Fick flaskan med kollodialt silver i förrgår och följer instruktionerna till punkt och pricka:)
  Vet att du har regelbunden kontakt med mitt kära ”spöke” och tvivlar inte en sekund på att du är vad varje människa skulle vilja ha och behöva i sitt liv:)
  Tack än en gång!

  Tacksam kram

  Kalle med familj

  • ghostopinion skriver:

   Håller med om varenda ord! (Kalle som skrivit kommentaren är min Äldste.)/Ghost

  • HEMIMAMMA skriver:

   Kära Kalle, det är inte ofta i livet som man får chansen att hjälpa en annan människa och även om jag inte tror att Jesus är mer än en mycket klok människa, så tror jag på hans budskap om att kärleken är störst.

   Jag har genom bloggen fått förmånen att få mottaga mycket kärlek och det skänker mig stor tillfredsställelse att få ge kärlek tillbaka, enligt devisen att främlingar är vänner vi inte lärt känna än och jag vägrar att låta mitt hjärta korrumperas av dåliga erfarenheter.

   Så det är fullkomligt naturligt att göra det jag gör. Jag kommer på alla sätt jag kan, bistå dig och din familj inklusive din gamle pappa. Vet att mitt namn betyder den änglalika. Din pappa kan berätta om du inte förstår.

   Jag vill inte kalla mig själv ängel, man jag försöker att vara en god människa. och jag har förmånen att ha en make som ser saker och resonerar likadant som jag och därför stöder mig i mina ansträngningar för att hjälpa andra människor.

   Vi ses i nästa vecka, då ni ska få all medicin jag/vi kan avvara, inkl MSM.

   Jag ber till alla goda gudar att vi ska få se ett mirakel eller att du ska slippa lida.

   Och tveka inte att fråga om det är något jag kan göra. Oavsett tid eller omständighet.

   Hälsa din modiga fru, och jag hoppas att din underbara dotter ska få uppleva många glada dagar i pappas och farfars famn och att jag ska få glädjas åt hennes fantastiska leende när vi ses.

   Mina Varmaste Hemikramar ♥ DIN vän tillika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s