Ghost:/Tänk denna hemska tanke om Saudiarabien

Tänk om Saudi-Arabien plötsligt får för sig att liera sig med Ryssland och Kina och vänder USA, Israel och EU ryggen. Då kommer Abdullah bin Abdul Aziz, Saudiarabiens kung, att nagelfaras i västmedia och de svenska media kommer inte att stå övriga västländers efter i fördömanden och fakta kommer både att dras fram i ljuset, överdivas om så skulle krävas och om så inte räcker så fabriceras lämpliga lögner. Allt för att förbereda opinionen för ett eventuellt samlat krig under FN:s paraply.

Men just nu är Saudi-Arabien allierad med västmakterna och får därmed begå vilka brott som helst mot mänskligheten utan någon debatt kring det.

Läs hela inlägget här:

http://skvitts.wordpress.com/2012/03/07/tack-helena-palena/

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Det här inlägget postades i Internationellt, krig, konflikter, Sån är kapitalismen, USA NATO Wars and Crises och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ghost:/Tänk denna hemska tanke om Saudiarabien

 1. kao skriver:

  Det är smaklöst.
  Man vet inte idag vilka vändningar den internationella politiken tar i framtiden. Vapen är ALLTID fel.

  Kao

  • ghostopinion skriver:

   I dag har politiken tagit en vändning som pekar mot fler krig och med stor sannolikhet ett storkrig.

   • kao skriver:

    Har inte varit inne på nyheterna på drygt ett dygn, men måste givetvis kolla upp det. Ska ut å köpa AB:s papperstidning. Vill kunna läsa även ledarsidorna i lugn och ro. Men det hela låter illavarslande. Fast även på 50-talet mässade man ju om att ett nytt världskrig var i antågande.

    Ska bilda mej en egn uppfattning snart. Återkommer.

    Kao

 2. ghostopinion skriver:

  Situataionen på 50-talet var inte riktigt densamma. Då stod två block under ledning av två supermakter mot varandra vilket hade en krigshämmande effekt, I dag löper den enda kvarvarande supermakten amok i hopp om att få världshegemoni och dämpa sin egen djupa kris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s