Ghost:/Vad vet AB om vad jag vet om fejkade orgasmer?

Aftonbladet: Det här visste du inte om fejkorgasmer

Där har Aftonbladet fel. Det finns ingenting jag inte vet om fejkorgasmer. Jag har  upplevt alla varianter som tänkas kan. Vi har det tillkämpade kvidandet, vi har det vettlösa vrålet, vi har skrålet (vanligast från berusad partner), vi har den uppgivna andhämtningen, vi har den belåtna halvkvävda sucken, vi har det häftiga upplyftandet av underlivet (gäller vid missionärsställningen) o s v, o s v.

Allt utfört som mer eller mindre talangfyllt skådespeleri utan motsvarande äkta fysiska och psykiska reaktioner såsom tillfälligt förlorad kropps- och själskontroll, en stunds uppgivande av den personliga integriteten och andra tecken på genuin tillfredsställelse (det vet jag från den gången jag lyckades framkalla en orgasm hos en partner, jag tror det var 1972 på en torsdagseftermiddag, jag hade i alla fall käkat ärtsoppa med fläsk, det minns jag tydligt).

Jag är i själva verket så väl insatt i ämnet att jag skulle kunna göra en strålande karriär som fejkorgasmcoach. Så Aftonbladet ska inte komma här och snacka om att jag inte vet!

Mer maffigt sex här: Dagens Linn/Eva och andra sexfantaster

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Det här inlägget postades i Coacher, ekonomer, allsköns experter och en del charlataner, Sex och annan samvaro och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s