Ghost:/När jag var ung och snygg/Foto

Den här för mig helt okända bilden dök plötsligt upp på Facebook i går, ditlagd av en gammal vän från 1980-talet. Vännen är han utan skägg (Uffe heter han), jag är han med skägg.

Bilden är tagen i Trädgårdsföreningen i Linköping av okänd fotograf med riktig kamera, gissningsvis i mitten av 1980-talet då digitala- och mobilkameror  ännu inte var allas egendom, om de ens var uppfunna.

Jag blev glad av att finna bilden på FB och förundras över att jag en gång i tiden har varit så ung och snygg. Inte undra på att jag var ett hett byte för många damer…Numera sitter skönheten mest på insidan, hoppas jag i alla fall.

Äldstens död har medfört att jag återknutit kontakten med en del gamla vänner till både honom och mig via nätet och i verkligheten och det är jag väldigt glad för. Tack Lena, Maria, Micke, Kåke, Kalle, Uffe och allt vad ni heter. Det känns bra att ha återfunnit er.

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Äldstens cancer och död, Bloggar, nätet, Facebook, Cancer, Cancerjournal, Min familj och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ghost:/När jag var ung och snygg/Foto

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Du när fortfarande en ÄLDRE stilig kille *ler*

    Skönt att du har stort stöd

    Varma Hemikramar ♥

  2. lena Palm skriver:

    Är glad att återfunnit dig min vän 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s