Ghost:/Upp till kamp för Victorias nattro!

181379_510273165662256_1451818000_n
Jag lider med kronprinsessan efter läsning av denna viktiga förstasidesnyhet i Expressen. Stackars Vickan! Har hon verkligen inga barnjungfrur som kan ta hand om den störande ungen?

Tack Expressen för att ni uppmärksammar oss, det enkla folket. på det kronprinsessiga problemet. Vad skulle vi ta oss till utan en fri, oberoende, kritiskt granskande och ständigt vaken och alert press som sätter strålkastarljuset på samhälleliga missförhållanden och de värst utsatta medborgarnas problem? Jag föreslår härmed att vi startar en folklig insamling för att avlöna ett par barnjungfrur som kan avlasta mamma Victoria och skänka henne den nattro hon säkert så väl behöver. Naturligtvis med skatterabatt, här kan man ju verkligen tala om hushållsnära tjänster. Eventuellt överskott får Victoria naturligtvis disponera enligt eget önskemål. Jag dristar mig dock att rekommendera inköp av öronproppar. Dylika vore bra att ha för den händelse att barnjungfrurna någon gång skulle missa att föra Estelle utom hörhåll snabbt nog.

Upp till kamp för Victorias nattro! Låt oss samla in pengar till tonerna av Stilla Natt, en synnerligen passande sång i sammanhanget.

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Barn i div sammanhang, Bernadottefamiljen, Tidningar, radio, TV och märktes , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Ghost:/Upp till kamp för Victorias nattro!

 1. mariadesuede skriver:

  Brist pà nyheter… Nyheterna har ju blivit sà löjliga världen över… Fast jag prenumenerar pà Le Monde…

  Gott nytt àr

  • ghostopinion skriver:

   Gott nytt år till dig också. Håller Le Monde samma kvalitet som den påstås alltid ha gjort? Själv läser jag inte franska så kah saknar förmåga att bedöma det.

   • mariadesuede skriver:

    Den och Le Figaro är de bästa franska tidningarna iaf… Le Parisien/Aujourd’hui är inte ens värd att läsas…

    Annars sà läser jag ju ocksà El Pais, pà spanska, en av de bästa dagstidningarna i världen…

 2. skvitt skriver:

  God fortsättning på det nya året!
  /Skvitt

 3. skvitt skriver:

  Det är mycket som inte framgår.

  Nu framgår det ju till exempel inte att Viktoria har två (2) skrikiga ungar som hindrar henne att sova. Och att hon får dra hela lasset själv eftersom gubben har övergivit henne och när han väl dyker upp så är det bara för att ”låna” pengar när han rumlat för mycket och blivit pank. Så hon har ju tre munnar att mätta plus sin egen.

  Det framgår inte heller att Viktoria går upp kl 05:00 på morgonen, klär på ungarna och lämnar dem på dagis innan hon sätter sig på en kall buss och åker i 55 minuter innan hon är framme på jobbet.

  Det framgår inte heller att hon efter jobbet, det ordinarie alltså, ställer sig i fyra timmar för att kränga korv i gatuköket.

  Det är inte konstigt att hon alltid ser lika sliten ut som hennes kläder.

  Eh?
  Ojdå!
  Hoppsan, nu fattar jag!
  Jo alltså jag missade en sak. Jag trodde precis att det var min granne Viktoria som EXPRESSEN hade skrivit om. Ungen är ju på pricken lik Viktorias tvillingdöttrar.

  Ja, ja. Du får ursäkta mig för att jag tog upp plats här på din blogg. Jag försökte radera det, men det verkar som att gummit inte fungerar digitalblyerts.

  /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s