Ghost:/Bonde söker fruar

Här i Kungl Ghostrepubliken har vi i dag genomfört de svenska Stureplanscenterextremisternas förslag om att tillåta månggifte, meddelar statsminister Fritte Rensfält belåtet. Som vanligt ligger vi steget före vårt grannland Sverige i politisk utveckling. Inte nog med att månggifte blir tillåtet. Enligt den nya lagen blir månggifte obligatoriskt. Ingen ska kunna smita undan.

Så snart Kungl Ghostrepublikens parlament antagit månggifteslagen sände härvarande konkurrensutsatta monopol-TV-bolag TV444 ut ett pressmedddelande av följande lydelse:

– Som en anpassning till månggifteslagen kommer vårt ihopparningsprogram ”Bonde söker fru” att byta namn till ”Bonde söker fruar” med omedelbar verkan. Vi tar som alltid vårt mediala ansvar och rättar vårt programutbud efter de lagar parlamentet stiftar.

PS. Här finns fler spridda notiser om den politiska utvecklingen i Sveriges okända, pyttelilla grannland Kungl Ghostrepubliken.

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Humor, Kungl Ghostrepubliken, Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ghost:/Bonde söker fruar

 1. Svante Svensson skriver:

  Samhället är orättvist hur jag än ser på det, jag har varit ensamstående i hela mitt liv, och är därför också barnlös. Jag har alltid trott att det var brist på kvinnor, och därför förvånas jag av Centerpartiets förslag, om månggifte. I Indien, och Sundbyberg måste det i alla fall saknas kvinnor, för där utförs massvåldtäkter.
  Svante

 2. MadamX skriver:

  Skönt att se att Ghostrepublikens egen pressekreterare är på hugget igen.

  • ghostopinion skriver:

   Tack, men jag vill med bestämdhet påpeka att min titel är Kungl Ghostrepublikens regerings kommunikatör med media och allmänhet. Pressekretare kan ge intrycket att jag är en vanlig bonnläpp till ordbehandlare med uppdrag att manipulera journalister.

   • MadamX skriver:

    Oj, jag trampade visst på en öm tå, herr press… ööö… Kungl Ghostrepublikens regerings kommunikatör.

    *nåt skit var det katten släpade in*

 3. kao skriver:

  Bondmora söker 7 bönder för giftermål – en för varje veckodag. Är det ok?

  Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s