Ghost:/Berra besviken på Riksbanken

Min gamle polare Berra – kapten i A-laget- är bitter och besviken för att Riksbanken inte sänkte reporäntan vid onsdagens sammanträde.

– Det är ju rent förbannat, säger han i ett skriftligt meddelande till tidningar, radio, TV och alla andra berörda och intresserade. Jag hade lånat fem bärs av Gurra till en ränta av en bärs. Alltså skulle jag ha återbetalat sex bärs. Men om Riksbanken hade sänkt räntan i dag hade jag inte behövt betala tillbaka mer än fem och en halv vilket jag hade räknat med. Som det blev nu står jag på bakfyllans brant och vet inte hur jag ska klara morgondagens morgonkrök. Den halva bärs jag hade behövt för att stå pall tills Systemet öppnar försvann som en avlöning.

– Jag vill varna alla ungdomar som tänker satsa på A-lagskarriären. Lita aldrig på Riksbanken. Skriv privata avtal till fast ränta med era gäldenärer så slipper ni gå på samma nit som jag har gjort, avslutar Berra meddelandet.

Mer om Berras hårda men spännande liv och leverne: Berras öden och äventyr

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Alkohol, droger, doping, mediciner, rökning, Berras öden och äventyr, Humor och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ghost:/Berra besviken på Riksbanken

  1. skvitts skriver:

    Livet är svårt hårt ibland.

    Delat på FB.

    /Skvitt

  2. Pingback: Skvitt – lite privat | skvitts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s