Ghost:/RUT-avdrag för att ha sex med städerskan?

”Jag vill ligga med vår städerska”

Det meddelar en läsare Aftonbladets exceptionellt framstående sexolog Linn Heed Ackerfeldt.

Hos normala människor skulle detta budskap väcka erotiska associationer. Men min politiskt snedvridna hjärna gör helt andra kopplingar.

Jag utgår från att frågeställaren/uppdragsgivaren gör RUT-avdrag för städerskans tjänster, allt annat vore ju konstigt, ja rentav privatekonomiskt oansvarigt och slösaktigt. Anta vidare att uppdragsgivaren tack vare ömsesidigt tycke får sin vilja fram och får ligga med städerskan.

Det måste väl betyda att uppdragsgivaren får skatterabatt för att ha sex med henne, under förutsättning att  akten genomförs på städerskans arbetstid. Om uppdragsgivaren och städerskan sexar på hennes fritid kommer saken givetvis i ett annat och icke skatterabatterat läge.

Min politiskt upphetsade hjärna associerar vidare:

Tänk om uppdragsgivaren även har anlitat RUT-avdragsberättigad läxhjälp till sonen/dottern.

I så fall innebär det att vederbörande uppdragsgivares hushåll får både läx- och sexservice med skatterabatt tack vare RUT-avdrag.

Nu utgör dessa rader ett rent hypotetiskt resonemang som jag inte vet om det skulle kunna ha någon verklighetsförankring, ens i fantasin. Men tänk om! Så skulle vi väl inte vilja ha det, vi som varken har städerska (och därmed inte heller någon sexuell dragning till henne) eller barn med läxhjälp.

Den sortens RUT-avdrag manar jag till väpnad kamp emot!

PS. Vad sexolog Linn Heed Ackerfeldt har för uppfattning om denna brännande fråga vet jag inte. För att få kännedom om det måste man bli Pluskund hos Aftonbladet och det tänker jag inte bli. Icke sa Nicke! Men jag räknar med att hon som den kloka sexolog hon är delar mina insiktsfulla synpunkter.

Här finns ytterligare 61 sexologiska analyser:  Dagens Linn/Eva och andra sexfantaster

Annonser

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Det här inlägget postades i Dagens Linn/Eva och andra sexfantaster, Humor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ghost:/RUT-avdrag för att ha sex med städerskan?

 1. Svante Svensson skriver:

  Nu är det inte lagligt med att köpa sexuella tjänster i vårt land, men om den städerska man anlitar med rutavdrag, finns möjligheten att städerskan drar av sig kläderna. Är det då köp av sexuell tjänst eller avdragsgillt. Min tolkning blir att för att få avdrag enl. RUT måste man dra av hennes kläder själv.
  Svante

  • ghostopinion skriver:

   Min spekulation utgick från att uppdragsgivaren och städerskan fattat tycke för varandra, som den noggranne läsaren noterat. Alltså handlar det inte alls om köp av sexuella tjänster utan om frivilliga sexuella aktiviteter som gynnas ekonomiskt av RUT-avdrag.

 2. skvitt skriver:

  Asså vadå?

  Jag har anställt en städerska bara för lite städ-finlir. Hon städar baaara lite granna under min förhud.
  Klart hon ska dras av!

  /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s