Ghost:/Hemimammas Fräcka Fredag is back!/Sexual Olympics/Cartoons

screenshot_2013-01-11-13-48-36Efter en lång tid i koma har HEMIMAMMAs Fräcka Fredag vaknat till liv, till min och säkert många andras förtjusning. Hemi går ut i snuskigast möjliga stil i sin come back med bland annat den här djupt olämpliga teckningen som ger en helt felaktig och falsk bild av kvinnligt idrottande. Det vill jag understryka för att slippa bli anklagad för att inte vara genderpolitiskt korrekt. Men i yttrandefrihetens namn publicerar jag den ändå, följande Lars Vilks och Elisabeth Ohlson Wallins goda exempel. Även tvivelaktiga konstnärliga alster, som den här bilden, har rätt till en  plats i offentligheten.

Om någon misstycker, rikta då din kritik mot Hemi i hennes kommentarsfält som ni finner här: HEMIMAMMA;  tillsammans med andra fräcka cartoons. Själv är jag bara den virtuelle budbäraren.

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Ghost:/Hemimammas Fräcka Fredag is back!/Sexual Olympics/Cartoons

 1. superzeke skriver:

  Jag förstår, som den PK-man som du i själ och hjärta egentligen är så är du djupt upprörd över Hemimammas snuskiga blogg. Men eftersom Hemimamma är kvinna så vågar du inte gå ut med detta i klartext så du väljer att bli en ”dubbel-PK-man”.

  Kan bara säga att jag både håller med dig och inte håller med dig (allt efter hur situationen utvecklar sig)….. 🙂

 2. skvitt skriver:

  Delat snusk är hälften snuskigt, så jag delade det på FB. Om många gör det så finns det ju snart bara anständighet kvar, så vem vet, nästa OS kanske!

  /Skvitt

 3. HEMIMAMMA skriver:

  tack alla rara och oroande kamrater för glada tillrop – jag är glad att jag orkar skriva igen och därmed kan skänka er lite inspiration?

  *hehe*

  Hemikramar ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s