Ghost:/A Little Guy Cutting Grass

A little guy – my grandson – working like hell with a lawnmover. He´s eleven months old and needed some help with the job…GetAttachment (5)

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Barnbarnsbilder, Min familj, Personligt och märktes , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Ghost:/A Little Guy Cutting Grass

 1. skvitt skriver:

  Det är långt mellan inläggen nu, men desto lättare att följa med i det du skriver. 🙂
  Jag förstår dig. Förändringarna har omformat din vardag, och inte bara din. Var tid har sitt och nu är bloggandet inte det som du vill prioritera. Farfar har ett tomrum att fylla, eller hur, och andra behov.

  Hoppas du och de dina får en fin midsommar.
  /Skvitt

  • ghostopinion skriver:

   Jo, du har en god förståelse för saker och ting, som vanligt. Gubben farfar har åldrats (70 nästa gång)och kämpaglöden har falnat det senaste året. Tomrummet efter sönernas död har tärt på krafterna och jag tackar den gud jag inte tror på för att barnbarnen finns och skänker nödvändig livsgnista och glädje. Tack och lov finns det folk som du och Hemi som orkar strida vidare mot det allt öppnare och hårdare politisk-ekonomiska förtrycket, tyvärr förgäves som det verkar. De flesta tecken tyder på att majoriteten av västvärldens folk med öppna armar välkomnar den annalkande moderna fascismen och praktiskt taget ber om att bli övervakade och åsiktskontrollerade, allt i den heliga terroristbekämpningens namn. Ett fåtal unga människor avslöjar vad som pågår och får betala ett högt pris i form av livstids frihetsberövande. Fy fan som den politiska världen ser ut. Icke desto mindre önskar jag dig inte bara en fin midsommar utan också härliga framtida somrar, höstar, vintrar och vårar.

 2. Anonym skriver:

  Dom små underbara barnbarnen du har, var där och gosade med dom för ett tag sedan…Helt underbara ❤ Kramar om dig min vän 🙂 Lena

 3. ghostopinion skriver:

  Hej, jag kom hem i går efter en veckas underbar samvaro med ungarna. Det skulle vara roligt om vi kunde träffas nån gång i sommar. Kram och hälsa Maria så gott.

 4. lena skriver:

  Klart vi ska träffas min vän 🙂 När ska du dit nästa gång??
  Kramar Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s