Ghost:/Bloggaren Skvitts har blivit eaqhan

Signaturen Skvitts, en utmärkt och skarpsinnig vänsterbloggare, har blivit portad och återfinns numera här http://eaqhan.wordpress.com/2014/01/28/bara-lite-gemenskap/ under det nya användarnamnet eaqhan.

Följ gärna honom. Så här skriver han själv om positionsskiftet:

”WP suspenderade mig så jag skriver nu på en annan blogg. ”Skvitt” går inte att använda på WP och inte heller min mailadress som jag hade knutit till den. ”Skvitt” är alltså bannlyst. Någon ogillade mina politiska sanningar om hur klassamhället fungerar, antar jag.

Eaqhan/Skvitt”

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Det här inlägget postades i Bloggar, nätet, Facebook, Politik och samhälle och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Ghost:/Bloggaren Skvitts har blivit eaqhan

 1. eaqhan skriver:

  Tack för spridningen!

  /Eaqhan

 2. kyrkis skriver:

  Kan man verkligen bli portad på WP? Vem har sån koll, på svenska? Låter väldigt obehagligt måste jag säga… Speciellt om det är av politiska skäl.

 3. kyrkis skriver:

  Jo, jag har läst. Hela. Jag kan väl tycka att det är lite idealisering av något som kanske inte är så lätt i verkligheten. Men man måste få lov att ha denna dröm utan att bli avstängd på WP. Begriper fortfarande inte hur detta kan ha gått till. Finns det någon med kunskap i svenska språket som sitter och läser allt? Eller finns det någon anmälningsfunktion?

  • eaqhan skriver:

   Jag tror inte WP läser bloggarna. Det kan inte finnas tid till det. Men de kan få in anmälningar och då kan de agera. Inte ens då tror jag de läser utan jag tror istället att det handlar om ifall de får in tillräckligt många anmälningar så stänger de av skribenten. Det går att ta kontakt och protestera, men det har jag inte gjort.

   Jag kan tänka mig att det har gått till på ett av två sätt. Det ena är att någon politisk organisation, mest troligt ett ungdomsförbund, har uppmanat sina medlemmar att anmäla mig. Jag lutar då mest åt SD:s och M:s ungdomsförbund.
   Det andra sättet det har gått till på kan vara att ett företag har hotat att stämma WP för att de har släppt igenom kritik mot dem som jag har skrivit.

   Eftersom jag varken förväntar mig ett ärligt svar eller en upprättelse, med åtföljande ny tillgång till bloggen, så tänker jag inte kontakta dem. Kanske jag ändrar mig bara för att se vilket svar jag får. Vi får se hur jag gör.

   Avstängningen ser jag faktiskt som den högsta utmärkelse jag kan få 😉

   Kram!
   /Skvit

 4. kyrkis skriver:

  Det är nog det bästa sättet att ta det: Som en utmärkelse!

  Kram tebaks!

 5. kao skriver:

  Man kan aldrig tysta sanningen – annat än för en kort tid. Det kommer alltid fram och Skvitt kommer vara kvar för evigt….eller så länge han nu vill själv. Och det får vi hoppas blir mycket länge till.

  Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s