Ghost:/Melodifestival, räkor, älskog och onani

Närmare 3,4 miljoner medborgare lär ha besett Melodifestivalen i lördags kväll, enligt Expressen. Inte jag. Jag ägnade timmar åt något mycket trevligare, nämligen åt att mailkonversera med en gammal vän till framför allt mina nu döda söner men också till mig själv. Hon var ofta som tonåring på besök i vårt hem på1980-talet.

Men jag  kan inte låta bli att undra vad det är som lockar omkring en tredjedel av Sveriges befolkning till att glo på det musikaliskt minst sagt mediokra spektaklet på TV. När jag var ung och det var lite fräs på mig ägnade vi lördagskvällarna åt såna saker som räkor, vin och älskog. Mycket mer givande på alla sätt och vis än tradiga mello. Bättre träning och motion också. Men i Expressen läser jag att Onani kan vara vägen till en plattare mage Glöm otaliga timmar på gymmet.

Den informationen tvivlar jag på. Inte fan har min mage blivit plattare!

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Musik, Sex och annan samvaro och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ghost:/Melodifestival, räkor, älskog och onani

 1. Eaqhan skriver:

  När folk kan höja Håkan Hellström till skyarna, han som är totalt tondöv, då förvånar det mig inte att de kan låna sina öron till melodifestivalen.

  Och på samma sätt som det finns god musik och kass musik så finns det god och kass onani. God onani är en konst och den ska utövas utan sikte på omedelbar tillfredsställelse. Istället ska den ta sikte på varaktighet och uthållighet. Om man såldes inleder onanin på fredag eftermiddag efter jobbet utan utlösning så somnar man gott och vaknar lika pilsk på lördag morgon. Då är det bara att fortsätta att njuta av det man har tills man somnar igen. På söndag är det bara att hugga tag igen och hålla på fram till TV-nyheterna på kvällen då det är lämpligt att komma till skott. Det här innebär att man inte hinner att varken frossa i mat eller öl och som bekant är det ölen som skapar magen.

  Om man har en kvinna gäller det bara att övertala henne om att en sandwich från fredag kväll till söndag kväll är precis vad hon behöver för att fjolårets bikini ska passa i år också.

  Det här rådet kostar 999:90, men det har du säkert råd med eftersom det går åt mindre mat och öl till helgerna. Du får till och med pengar över till en halvpanna whiskey redan till kommande månadsslut.

  /Skvitt

 2. ghostopinion skriver:

  Onanin har jag lagt ned eftersom hittillsvarande praktik inte på minsta vis har tillplattat min mage, vilket naturligtvis var onanerandets enda syfte. Beträffande det där med annan sort får jag ta mig en djup funderare, och sedan kanske en djup klunk. Eller två. Eller tre…

 3. Ks skriver:

  Nu förstår jag ÄNTLIGEN varför min mage med tidens tand blivit allt mindre platt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s