Ghost:/Måste jag leva utan oralsex?

På Aftonbladets portalsida ställdes häromdagen en djuplodande och djupt mänsklig fråga:

”Måste jag leva utan oralsex?”

Tyvärr måste man vara betalande Plusabonnent för att få läsa svaret från Aftonbladets expert på orala njutningar och det tänker jag aldrig bli. Betalande alltså. Orala njutningar skulle jag kunna tänka mig att utsättas för. Ändå är jag beredd att slå vad om mina skrivfingrar (båda två) att exakt samma fråga ställdes och besvarades i bladet för nästan tre år sedan.

Det rör sig om en repris från år 2012 till Aftonbladets horder av högt värderade sexologer och samlevnadsexperter. En slags oralsexologisk rundgång. Kanske tryter de dagsaktuella sexfrågorna. Kanske har sexperterna fullgjort sin historiska mission så att alla svar redan är givna när det gäller sexuella spörsmål. Utövare av oralsex och alla andra varianter av könsligt umgänge kanske redan vet allt om vad de håller på med, tack vare sexologernas idoga insatser. Att de har gjort sig själva överflödiga är en nåd att stilla bedja om, men tyvärr inte särskilt sannolikt.

Se här beviset på att frågan ”Måste jag leva utan oralsex” redan sedan länge är besvarad: Jag kommenterade den nämligen 

Ghost:/Att leva utan oralsex

PS. En stund övervägde jag att bli personlig, för att inte säga privat, och delge er mina egna erfarenheter av såväl oralsex som att vara utan detsamma (det har olyckligtvis hänt att jag tvingats leva utan oralsex timmar i sträck vilket var oerhört plågsamt). Men vid närmare eftertanke avstår jag, av skäl som jag inte tänker gå närmare in på.

PS. Mer om det outtömliga ämnet sex och andra samlevnadsformer (om det finns några) här:

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Dagens Linn/Eva och andra sexfantaster, Humor, Sex och annan samvaro, Tidningar, radio, TV och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ghost:/Måste jag leva utan oralsex?

 1. Kicki skriver:

  *S* Märkligt att det måste till expertis och sexologer för att ”hjälpa folk” att finna svar i denna fråga. Om och om igen… (Egen fantasi, är det att tänka på?) Reklamen kan väl knappast ha undgått någon? ”ORAL B” eller vad tusan den heter. Man behöver inte ens röra näven längre, det sköter Oral- bi så bra ändå. Batteridriven är den visst också – har jag för mig att tandläkaren sa? Tja… vad vet jag

  • ghostopinion skriver:

   Du vet uppenbarligen mer om oralsex och ämnets mer teknologiska varianter än vad jag vet. Men det är väl bara bra. Kunskap är ju makt…

   • Kicki skriver:

    Vet och vet… om du visste hur mycket jag lärt mig genom åren genom att försöka lita till och tro på tandläkare, och annat folk. Det är precis som i allt annat – kan de blåsa mig så gör de det. Jag brukar ibland säga att det var mitt egna fel i mycket. Men se, det var det inte innerst inne. det fallet där hon som drog ut gaddarna på mig visste hon vad jag önskade. Men utan att upplysa mig om HUR man skulle gå tillväga, så var det viktigare att veta annat. Jag blev anvisad att skriva ner sådant på ett papper tillsammans med andra uppg. Därefter var det väl fritt fram att göra som hon tyckte. Informationen fick jag sedan via en annan tandläkare. Jag förlitade mig till hennes yrkesskicklighet, men hon förlitade sig till att jag var bäng (fanns ju PAPPER på mediciner att referera till) om/NÄR jag skulle börja krångla) Men jag visste vad jag gjorde i det avseendet. att jag inte var flummig. Likförjolat fick jag ingen info om att man inte bygger implantat på ett sådant sätt som då utövades. Jag vet inte hur mycket jag stridit och härjat i detta. Men som sagt… jag har ju mina anigar i mycket. Men jag kommer aldrig att få rätt. Jag ser hela den förbannade momenttjugotvågrejen framför mig… ett tag gick det så långt att jag fick horn i pannan och funderade på om jag inte skulle spöka för både henne och pajjasen som senare gjorde min protes. Men men… Tillit? till vem..

    Jag bröt emot en enda regel, och det var rökningen. Jag skulle inte få röka. Så vad ska jag säga? Jag gjorde ju det ändå… och gör ÄN idag. För jag VILL röka!!! Någonting kan väl förtusan få gå min väg. Nån enda jävla gång! Kunskap är makt – Jo, jag har hört det, och en gång blev jag imponerad av de med kunskap. Men jag har ju sett motsatsen också – du vet inte hur mycket jävulskap jag fått erfara. Nog om det. Omge dig med glada människor. Det känns som jag kommer sörja ett helt liv.

 2. ghostopinion skriver:

  Tja, nu var det väl inte precis obehagliga tandläkarbesök jag åsyftade med mitt MYCKET seriösa inlägg om oralsex…

 3. Eaqhan skriver:

  Jag var till zoo-affären för en tid sedan och därefter har jag aldrig varit utan oralsex. Det var nämligen så att för endast 999:90 stycket hade sugfiskar.

  /Skvitt
  PS. Dom gillar även zoo-affärernas vanliga fiskmat. DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s