Ghost:/Hjälp inte förföljare att finna sina offer!

 Jag återger gärna denna varning från Polisen och Skvitt. Undvik att hjälpa någon illasinnad förföljare att finna sitt offer.  Följ polisens instruktioner./Ghost
PS. Sprid gärna denna information.

Efterlysningar på Facebook
Den senaste tiden har det blivit allt mer vanligt med efterlysningar av försvunna människor på Facebook. Men det är inte alltid som den ”försvunne” vill bli hittad. Det finns exempel på att efterlysningar har spridits på Facebook för att hitta personer med skyddad identitet.

Om du ska ge tips om en ”försvunnen” person kontakta alltid Polisen på 114 14. Är du osäker på avsändaren – gilla inte statusen och dela inte vidare. Skriv aldrig dessa tips på Facebook eller i andra sociala medier och ring inte privata nummer.

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Det här inlägget postades i Bloggar, nätet, Facebook, Brott och straff - polis, åklagare, domstolar och kriminalitet, Diverse, Politik och samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s