Ghost:/Skriv på uppropet mot fulhandelsavtalet TTIP!

Jag fick ett mail:

Debatten om fulhandelsavtalet TTIP tar äntligen fart i Sverige. Ute i Europa har den pågått länge och idag har 1,5 miljoner europeéer skrivit under det självorganiserade medborgarintitativet för att stoppa storföretagens maktmanöver.

I Sverige har bara 13 400 skrivit under den stora EU-kampanjenmen vi är nära att nå målet. Om våra röster ska räknas i EU:s juridiska ögon måste 15 000 svenskar vara med på listan.

Kan du ta en minut och visa EU och USA vad du tycker genom att klicka på knappen nedan och skriva under?

Funkar inte knappen?

Här har du en länk: stop-ttip.org/underteckna/

Kan vi inte bara lägga dig de 27 000 andra som skrivit under namnsinamlingen på Skiftet? Tyvärr inte då den europeiska har andra krav på information.

Du kanske redan har skrivit under den europeiska insamlingen? Bra!Jag kan tvärr inte se vilka som har gjort det men vi på Skiftet hoppas att du i sådana fall kan maila länken https://stop-ttip.org/underteckna/ till tre av dina närmaste vänner.

Lägger du ditt namn till den europeiska kampanjen för att stoppa fulhandelsavtalet TTIP? Det tar bara någon minut att klicka på knappen och fylla i alla uppgifter:

Stort tack för att du sätter demokratin i rörelse

Med vänliga hälsningar

Robin och hela Skiftet-teamet

Källor:

[1] Dagens Samhälle, Ska Mikael Damberg ta bort demokratin i vårt land?,http://www.dagenssamhalle.se/kronika/ska-mikael-damberg-ta-bort-demokratin-i-vart-land-14076, Hela Gotland, Handelsavtal med hemlighetsmakerihttp://www.helagotland.se/opinion/handelsavtal-med-hemlighetsmakeri-10797818.aspx, Dagens Arena, TTIP hotar återkommunaliseringen av välfärdenhttp://www.dagensarena.se/innehall/ttip-hotar-aterkommunalisering-av-valfarden/, Dagens Samhälle, Sjuka får betala för dåligt frihandelsavtalhttp://www.dagenssamhalle.se/debatt/sjuka-far-betala-foer-daligt-frihandelsavtal-14399

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Diverse, Economics, EU, Europe, Internationell ekonomi, Politik och samhälle, Sån är kapitalismen och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ghost:/Skriv på uppropet mot fulhandelsavtalet TTIP!

  1. Eaqhan skriver:

    Delade på fb.

    /Skvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s