Ghost:/Så håller jag mig i form utan att lämna hemmet

Detta inlägg är ett komplement till mitt förra inlägg:

Ghost:/Jag, en fitnesspartner!

 

Läser:

TEST: Nya redskap för hemmaträning.

Några nya hemmaträningsredskap behövs inte för mig. Jag har egna evidensbaserade hemmaträningsmetoder som fungerar utmärkt.

Varje gång jag ska hämta en öl (och det är ofta) gör jag en situp från soffan där jag ligger och glor på TV dagen och kvällen lång. Till och från kylskåpet promenerar jag i rask takt, ibland joggar jag rentav, för att stärka hjärta och lungor och få fart på blodomloppet. Ölburkarna funkar som hantlar varje gång jag tar en klunk (det är också ofta) och jag växlar mellan höger och vänster hand för att träningen ska bli allsidig och musklerna jämnbulliga i båda armarna.

Då och då tvingas jag ut för att köpa mat men framför allt för att fylla på ölförrådet.  Att vandra hem med tung packning ca 300 meter är ett extra hårt träningspass.

Jag kan fullt sanningsenligt påstå att det är öl och TV-tittande som byggt upp min kropp, en kropp som formligen strålar av fitness och som  många män, både yngre och äldre, avundas mig.

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Det här inlägget postades i Fitness, Looks, Botox, Shopping, Style, Humor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ghost:/Så håller jag mig i form utan att lämna hemmet

  1. Ping: Ghost:/Jag, en fitnesspartner! | ghostalive

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s