Ghost:/Ska bilda ett pensionärsgäng och börja kasta sten

Jag är pensionär. Inte direkt fattigpensionär men jag lever heller inte i överflöd. Däremot känner jag några fattigpensionärer som har det riktigt knapert. Vi har aldrig nånting att göra eftersom kommunen inte ställer upp med lokaler och fritidspedagoger. Vi gamlingar lever i ett slags isolerat utanförskap och känner oss inte delaktiga i samhället.
Men några av oss är både socialt intresserade och läraktiga och har studerat vad andra utanförskapsgrupper gör för att få lite sprutt på tillvaron, bryta tristessen och ta sig ur den relativa fattigdomen. Vi diskuterar att bilda ett pensionärsgäng som ska samlas på kvällar och nätter för att tända eld på bilar och sen kasta sten på brand- och ambulanspersonal samt poliser när de dyker upp.
Det ska väl få kommunen att vakna och ställa upp med fritidsaktiviteter för oss gamlingar! Om inte får vi alla fall bra och välbehövlig motion när vi flyr från polisen med våra rullatorer (om polisen inte flyr från oss först, förstås).
Anmäl dig i kommentarsfältet om du vill vara med i vårt pensionärsgäng. Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Det här inlägget postades i Humor, Invandring och integration, Personligt, Politik och samhälle och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ghost:/Ska bilda ett pensionärsgäng och börja kasta sten

  1. Anonym skriver:

    Jag tänkte kasta sten på en polisbil som for förbi. Var så sugen på kaffe. Men hittade ingen lämplig sten i hastigheten.

  2. noboxplease skriver:

    :)))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s