Ghost:/Om värmlänningar och vargar

Var tredje värmlänning vill ha färre vargar, rapporterar Ekot i Sveriges Radio sedan opinionsinstitutet Novus gjort en enkät.
 
Själv har jag undersökt opinionen bland Värmlands vargar, med hjälp av mobiltelefoni. 98 procent av vargarna vill ha färre värmlänningar. 🙂

Om ghostopinion

Det som är värt att veta märks av mina blogginlägg. Favoritcitat: "No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." John Donne
Detta inlägg publicerades i Diverse, Humor, Miljö och natur, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ghost:/Om värmlänningar och vargar

  1. SasjaL skriver:

    Misstänker att en klar majoritet av motståndarna till vargen är dels är jägare som inte vill ha konkurrens av bättre viltvårdare än de själva (samt skydda frysboxen) och dels personer som trillat dit på myter om den.

  2. Suttecity skriver:

    Vargarna är lite för koncentrerade i få revir runt om i länet. De har slagit otroligt många får och alpacka. Klart att det skall finnas varg, men de är oskygga och kommer för nära. Vi hade två som hade passage genom byn under några år och vi fick hjälpa djurägarna att nattvaka hagarna. Det har varit hård åtgång på älg och rådjur så visst är vissa jägare syrak. Mycket inavel ibland vargarna är också ett problem. Lagom fördelning är bäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s